Mε Κατερίνα Μπατζελή ο Νίκος Γεωργακόπουλος

georgakopoulos

Τον δικό του αγώνα στο πλευρό της Κατερίνας Μπατζελή θα δώσει ο Νίκος Γεωργακόπουλος. Ο πρώην γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Στερεάς Ελλάδος θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο της υποψήφιας περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κατερίνας Μπατζελή.

Βιογραφικό

Γεννήθηκε 26/01/1964 στο Βασιλικό Πατρών Αχαΐας.

Κατετάγη στην Σχολή Ενωμοταρχών της Αστυνομία το έτος 1984. Το έτος 1987 εισήχθη στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας και αποφοίτησε το 1990 όπου τοποθετήθηκε στο Α.Τ. Λιβαδειάς.

Με την αποφοίτηση του από την Σχολή Αξιωματικών και για 26 συνεχόμενα χρόνια υπηρέτησε σε μάχιμες Υπηρεσίες του Ν. Βοιωτίας και διετέλεσε ως Διοικητής στο Τ.Τ. Λιβαδειάς και Α.Τ. Αράχοβας καθώς και Προϊστάμενος της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Νομού με σημαντικές επιτυχίες.

Το έτος 2014 τοποθετήθηκε στην Δ.Α. Βοιωτίας ως Αστυνομικός Διευθυντής όπου και παρέμεινε για 2 χρόνια. Το έτος 2015 προήχθη σε Ταξίαρχο ενώ το 2016 ανέλαβε την Διεύθυνση Ευβοίας.

Το έτος 2017 προήχθη σε υποστράτηγο και τοποθετήθηκε στην ΓΕ.Π.Α.Δ. Στερεάς Ελλάδας ως Διευθυντής έως τον Ιανουάριου του 2018 όπου τερμάτισε την σταδιοδρομία του και τιμήθηκε με τον τίτλο του Επιτίμου ΓΕ.Π.Α.Σ.Ε.

Κατέχει πτυχίο προπονητή UEFA Β΄ και έχει διατελέσει προπονητής σε διάφορες ομάδες του Ν. Βοιωτίας.

Είναι έγγαμος με την Βασιλική ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, υπάλληλο του Υπουργείου Οικονομικών, και έχει ένα παιδί.

Σχετικά